Tällainen on Black Ops II:n verkkopeli – odotettavissa hurjaa räiskettä


Activisionin odotettu räiskintäpeli Call of Duty: Black Ops 2 nähdään ensi syksynä. Keväällä vahvistettua peliä odottaa ShoutHillin toimituksen lisäksi myös koko pelisarjaan jo kertaalleen kyrpiintynyt Ykä, joka antaa kehittäjille vielä yhden mahdollisuuden.

Kaikki merkit viittaavat siihen, että tulossa on äärimmäisen tiheätunnemainen pelikokemus. Vuoteen 2025 sijoittuvat tappelut ovat ymmärrettävästi kovasti erilaisia kuin ensimmäisessä osassa. Hyvässä vai pahassa, se nähdään syksyllä.

Pieniä pelkotiloja aiheuttaa julkisuuteen vuodettu verkkopelivideo, joka esittelee Black Ops 2:n nettipeliä. Perkit näyttävät olevan edelleen merkittävässä osassa ja pienten leijuvien asetelakoiden ja erilaisten asepodien uhka vaikuttaa virtuaaliareenoilla olevan vakava.

Verkkopelin laatu paljastuu syksyllä, kun eri elementtien painotukset selviävät. Toistaiseksi mikään ei viittaa katastrofiin, mutta kehittäjien liika innostus uusista asetelakoista voi johtaa myös surulliseen lopputulokseen. ShoutHillin toimitus on toistaiseksi erittäin innokkaalla, odottavalla kannalla, alla traileri myös muille kiinnostuneille:

 

ShoutHill-blogi

ShoutHill käsittelee elämän hyvien juttujen koko kirjon. Tekniikasta digiviihteeseen ja saliohjelmista mobiilisoftiin, blogistimme jakavat vinkkejä mielenkiinnonkohteistaan.