BF3-Screen-03_656x369

Urheilu ja toiminta hallitsevat Suomen pelimyyntiä

BF3-Screen-03_656x369

 

EA:n NHL-pelisarjan viime syksynä kauppoihin ilmestynyt osa nousi Suomen pelilistan kärkipaikalle viime viikolla. Pitkään kärjen tuntumassa keikkunut peli syrjäytti nousullaan Activisionin tuoreimmat räiskintäpelin.

Suomi on ainakin pelilistaa tarkastellen EA:n ankkuvaltio. Pelilistan viiden kärkinimestä EA miehitti nimittäin viime viikolla kaikkiaan kolme sijaa. Kultapaikalla pönöttävän NHL 13:n lisäksi kärkipaikkoja miehitti listan sijalta kolme löytyvä FIFA 13 sekä viidenneltä paikalta mitalipaikkoja kärkkyvä Battlefield 3.

Erityisesti viimeksi mainitun suosio on hurja: peli on Suomen myydyimpiä viikosta toiseen, vaikka se lanseerattiin jo syksyllä 2011. Käsittämättömästä suosiosta saanemme kiittää tarjonnan puutetta: samaa engineä käyttävä Medal of Honor osoittautui vime vuonna ilmestyeessään huomattavast hekommaksi tuotokseksi

viikko3

Suomen virallinen pelilista on FIGMAn julkaisema ja GfK:n kokoama myyntitilasto Suomen suosituimmista peleistä.

 


ShoutHill-blogi

ShoutHill käsittelee elämän hyvien juttujen koko kirjon. Tekniikasta digiviihteeseen ja saliohjelmista mobiilisoftiin, blogistimme jakavat vinkkejä mielenkiinnonkohteistaan.