shouthill_softaesittely_speccy

Ohjelmistoesittely: järjestelmätiedot esiin – Speccy

shouthill_softaesittely_speccy

PC-käyttäjiä on karkeasti katsoen kaksi luokkaa: toiset rakastavat rautaa ja toisille se on yhdentekevää. Molemmille käyttäjäryhmille järjestelmätietoja näyttävä Speccy tulee tarpeeseen.

Helppokäyttöinen Speccy on yksinkertainen mutta äärettömän informatiivinen ohjelma järjestelmätietojen näyttöön. Asennuksen jälkeen ohjelma nimittäin näyttää tietokoneesta kaikki merkitykselliset rautatiedot.

Rautaa rakastaville pc-harrastajille ohjelma tarjoilee oivan tavan ihailla omaa luomusta ja jakaa rehvastelumielessä tietoa helposti myös ystäville. Laitteistostaan mitään tietämättömille taviskäyttäjille työkalu tulee tarpeeseen esimerkiksi silloin, kun laitteen soveltuvuutta pitää tutkailla vaikkapa viihdekäyttöä ajatellen.

Pienikokoinen Speccy on äärettömän nopea ladata ja asentaa. Kaikissa nykyisissä Windows-versioissa toimiva ohjelma on myös toiminnaltaan kevyt, joten tietoja voi tutkia myös hieman vanhemmissa koneissa.

Kuvakaappauksessa esimerkkinä on ShoutHillin ylläpidon uutuuttaan hohkava laskentaklusteri vuodelta 2008. Jo tuolloin budjettiluokan myllyksi laskettavissa ollut laite toimii edelleen peruskäytössä pirteästi, mutta kertoo karua kieltään ylläpidon tulotasosta.

Lataa Speccy

4

ShoutHill-blogi

ShoutHill käsittelee elämän hyvien juttujen koko kirjon. Tekniikasta digiviihteeseen ja saliohjelmista mobiilisoftiin, blogistimme jakavat vinkkejä mielenkiinnonkohteistaan.