wowiharstone

Kymmenen vuotta Wowia – katso infotaulusta mielenkiintoiset faktat

wowiharstone

Blizzardin World of Warcraft on suorastaan käsittämättömän suosittu peli. Parisuhteita rakentanut, tuhonnut ja elämän parhaita vuosia rohmunnut hitti saavuttaa tänä vuonna jo kunnioitettavan kymmenen vuoden iän.

Kymmenessä vuodessa on tapahtunut paljon. Blizzard on koostanut jännittävän infotaulun pelin vaiheista. Tuorein lisälevy peliin nähdään piakkoin, mutta tarina on jo nyt kasvanut kiihtyvää tahtia jokaisen lisäosan mukaan.

Tiesitkö esimerkiksi sitä, että Wowin tarina sisältää jo yli kuusi miljoonaa sanaa, mikä vastaa yli 12 Taru sormusten herrasta -kirjaa? Myös musiikkia ja ääniä on mukana kiitettävät määrät, kymmenien cd-levyjen verran.

(Klikkaa kuvaa avataksesi kokonaisen version infotaulusta)

 

 

ShoutHill-blogi

ShoutHill käsittelee elämän hyvien juttujen koko kirjon. Tekniikasta digiviihteeseen ja saliohjelmista mobiilisoftiin, blogistimme jakavat vinkkejä mielenkiinnonkohteistaan.