ac_piraatit

Assassin’s Creed laajenee nettipelilisärillä

ac_piraatit

Ubisoftin hittipelisarjan tuorein tulokas Assassin’s Creed IV Black Flag on saanut uuden lisäosan, joka laajentaa verkkopeliä. Nimellä Guild of Rogues lanseerattava paketti on järjestyksessään kaikkiaan toinen ladattava lisäosa.

Uutuuspaketti laajentaa nettipeliä uusin hahmoin ja tasoin. Guild of Rogues on saatavilla Xbox One-, Xbox 360-, PlayStation 4- ja PlayStation 3 -pelikonsoleille sekä PC-koneille. Assassin’s Creed IV Black Flagin kausikortin ostaneet saavat lisäosan osana tilaustaan.

Guild of Rogues -lisäosa tuo pelaajilleen kolme uutta hahmoa. Kolmikon toiminallisin hahmo on sapeleitaan kuolettavasti käyttävä The Siren, kokemuksen kaartia edustaa The Stowaway -luokka ja yliluonnollisilla voimilla ja kirveellä varustautunut The Shaman muistuttaa puolestaan roolipelien perinteistä maagikkoluokkaa.

Tekijät ovat ilmoittaneet myös uusista pelitasoista, jotka saapuvat ladattavaksi 17. helmikuuta. Tuolloin luvassa on kaksi uutta peliympäristöä. Kingstonin uuden kaupungin katot ja kapeat kujat ovat markkinointimateriaalin mukaan oivallinen paikka monelle näppärälle salamurhaajalle ja haastaville koitoksille. Toinen uutuus on Assassin’s Creed III -pelistä kierrätetty Charlestown, joka tuodaan kulujen säästämiseksi fanien pyynnöstä mukaan laajennuspaketin mukana.

ShoutHill-blogi

ShoutHill käsittelee elämän hyvien juttujen koko kirjon. Tekniikasta digiviihteeseen ja saliohjelmista mobiilisoftiin, blogistimme jakavat vinkkejä mielenkiinnonkohteistaan.