farcry4

Far Cry 4 -lisätietoja – katso mihin tarina sijoittuu!

farcry4

Vuoden 2012 kovimpia pelilanseerauksia oli tropiikkiin sijoittuvan vapaan maailman räiskintäpeli Far Cry 3. Pirteän kaunis peli tarjosi sellaista vapautta, että allekirjoittanut muisti aikanaan olleensa suorastaan pelin lumoissa.

Nyt herkkua on saatavilla lisää: tuoreimpien tietojen mukaan Far Cry 4 nähdään nimittäin kaupoissa ensi marraskuussa. Hyvissä ajoin ennen joulumarkkinoita kauppoihin ehtivä räiskintä ilmestyy marraskuun 18. päivä Xbox One ja Xbox 360 -pelikonsoleille, kertoo Microsoft.

Myöhemmin peli nähtäneen muillakin konsoleilla. Vapaata luontoa nähdään lauteilla tälläkin kertaa, mutta trooppisen saaren sijaan peli sijoittuu Himalajan vuoristoon. Tarinaa kerrotaan siis täysin uusissa kulisseissa.

Lisätietoja pelistä luvataan paljastaa ensi kuun E3-pelimessuilla Los Angelesissä. Siihen asti joudumme odottelemaan.

ShoutHill-blogi

ShoutHill käsittelee elämän hyvien juttujen koko kirjon. Tekniikasta digiviihteeseen ja saliohjelmista mobiilisoftiin, blogistimme jakavat vinkkejä mielenkiinnonkohteistaan.